Waarom Stratpete?

Onstaan uit een groep gitaar-maniakken is het onze filosofie om te proberen gebruikte en of nieuwe gitaaronderdelen voor een zo redelijk mogelijke prijs voor de gitarist/bouwer/ customizer/knutselaar op de kop te tikken.

Wij kopen her en der onderdelen voor eigen gebruik, maar soms moet je meer kopen dan nodig en hebben we onderdelen over. Het overschot nieuw en gebruikt bieden we hier dan ter overname aan.

De meeste onderdelen komen uit de USA.

Onderdelen

Op deze plaats bieden wij ons overschot aan gitaar-onderdelen, voor een redelijk prijs, ter overname aan. Deze onderdelen hebben wij voor het overgrote gedeelte in de USA gekocht.

Accesoires

Soms hebben we ook wat gitaaraccesoires over. En bieden deze hier ter overname aan voor een redelijk prijs. Deze accesoires hebben wij voor het overgrote gedeelte in de USA gekocht.

Guitars

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van the Shadows stratocaster modellen. En stellen op verzoek een gitaar naar wens samen met b.v. Kinman of Callaham onderdelen. Mail voor meer informatie.

World Wide Shadows Music

World Wide Shadows Music style Community is het eerste Wereldwijde forum voor instrumentale gitaar muziek. Van Soundfiles en backingtracks ingezonden door de leden als ondersteuning bij bv. Cubase.